PARÁZSLÓ

A Pegazus kertjében, a hely adottságait kihasználva szabad tüzes grilljeinken és általunk készített smokereinkben készítjük ételeinket. Bistro jellegű étlapunkon mindenki megtalálhatja a magának szimpatikus ételeket. 8-12 órán keresztül füstölt húsok, tapolcai füstölt pisztráng, környékbeli termelőktől beszerzett zöldségekből készített krémek és saláták, karakteres ízek, kreatív ételek jellemzik étlapunkat. Kizárólag zöldségek elkészítésére használt füstölőt is tartunk konyhánkon, így vega/vegan vendégeknek is szolgálunk minőségi ételekkel.

Látványkonyhaként, teret adunk az érdeklődőknek hogy betekintést nyerhessenek a mi különleges konyhánk életébe.

_ZOA8056
Kizárólag zöldségek elkészítésére használt füstölőt is tartunk konyhánkon, így vega/vegan vendégeknek is szolgálunk minőségi ételekkel. Látványkonyhaként, teret adunk az érdeklődőknek hogy betekintést nyerhessenek a mi különleges konyhánk életébe.
Pegazusban megszervezett esküvők alkalmával a Parázsló konyhája emeli tovább a színvonalat alternatív fogásaival, hasonlóan analóg elkészítési módon és minőségi alapanyagokból készített étel sorokkal. Lehetőséget biztosítunk látvány sütésekre is esküvők alkalmával.
Foglalás és érdeklődés:
Tel.: (20) 402 8899
parazslokert@gmail.com