Kérünk, az űrlap segítségével jelezd foglalási szándékodat!
  ESKÜVŐ FOGLALÁS 2022
  ESKÜVŐ FOGLALÁS 2022

  Esküvői helyszín

  SZENTBÉKKÁLLA

  Esküvő a Pegazusban

  A Pegazus a Káli-medence szívében Köveskál és Mindszentkálla között található festői faluban, Szentbékkállán helyezkedik el. A Balaton-felvidéki nemzeti park területén található varázslatos kis települések és a páratlan természeti környezet méltán tették híressé ezt a vidéket.

  A medence területén rengeteg a több száz éves múltra visszatekintő épület, templom, várrom és egyéb marasztaló látványosság.

  Egy Balaton felvidéki esküvő lehetőséget ad a tökéletes harmónia átélésére. A Pegazussal ezt az élményt szeretnénk átadni minden vendégünk számára.

  A helyszín 500 éves kő fallal körülvett ősfás kert és egy Eszterházy Kúria együtteséből áll. Az épület méteres falai és a boltíves mennyezet biztosítja a hűsítő klímát és a kellemes hangulatot. Az épület alatt található több száz fő befogadására is alkalmas dézsma- borospince különleges események /speciális esküvői helyszín, koncertek, művészeti akciók/ megvalósítására ad lehetőséget. A Káli-medencét jellemző vulkanikus, gyönyörű fallal elzárt udvar, tökéletesen nyitott és mégis sejtetően diszkrét esküvői helyszín!

  Élmény a természetben. Mondd ki az igent a Káli-medence szívében.

  Amiért érdemes minket választanod

  Ha egy laza, bohém esküvőről álmodtok ahol fantasztikus környezetben professzionális szolgáltatást kapsz és a magasszínvonalú gasztronómiai élményről sem kell lemondanod

  Ha szereted a Káli-medence varázsát, és természeti környezetben képzeled el a lagzitokat

  Ha szeretnéd, hogy a vendégeidnek is felejthetetlen élmény maradjon az este, amit még évek múlva is emlegettek

  Ha szeretnél másnap is ebben a gyönyörű környezetben ébredni, reggelizni és nem szeretnél sehova sietni

  Ha a megszokott esküvői helyszínekhez képest egy alternatív modern szemléletű helyet keresel.

  Ha szeretnéd, hogy egy profi és jóhangulatú csapat biztosítsa a szervezést a bulihoz

  Tedd egyedivé a nagy napot a Parázsló ételkülönlegességeivel

  A Parázsló tüze lobog a Pegazus kertjében felállított modern kinti konyhán. Látványkonyhájukban világlátott szakácsok receptjei alapján, minőségi alapanyagokból frissen sült és füstölt fogások készülnek.

  A kínálatban fontos szerepet kapnak a Káli értékek, a környékbeli termények és termékek. A Parázsló fiatal séfjei olyan specialitásokat álmodtak a helyi alapanyagokból, mint a Káli krém válogatás vagy a Tapolcai pisztráng kötélen lógatva szabadtüzes füstöléssel.

  Az oldalas, a kacsacomb vagy a marhaszegy ismert szereplői a kerti sütögetéseknek, viszont a műfajt ennél furfangosabban képviseli a Parázsló, egyedi, füstös és tüzes zöldségalapú ételei várják a vegetáriánus és vegán vendégeket is.

  A séfek szívesen osztják meg ismereteiket és mesélnek szabadgondolkodású konyhájukról. A szabadtéri tűz mellett, olyan berendezések segítségével készülnek különleges ételeik, mint a BigGreenEgg ,Yagoona és különböző szekrénysmokerek továbbá saját kezük által gyártott szerkezetek.

  Az általunk tervezett menüsorok, nálunk már jól bevált ételeket tartalmaznak, ezek a menükben jól harmonizálnak egymással, így komplex ételsorokat alkotva. Természetesen lehetőséget kínálunk bizonyos változtatásokra hogy a legjobban illeszkedjen a menüsor az Önök stílusához és ízléséhez. Megbeszélés során tudunk ételeket cserélni vagy hozzáadni plusz tétel ként.

  A Parázsló nyílttéri, bemutató sütéseket is kínál azoknak, akik tovább szeretnék fokozni esküvőjük gasztronómiai izgalmait és elkápráztatni vendégeiket egész pisztráng, csirke vagy bárány szabadtüzes füstölésével. Ezutóbbit éjféli menüként, házi savanyúságokkal és kovászos kenyérrel tálalják és perzselik a hangulatot.

  Szolgáltatások

  Sokféle megoldással, egyedi ötlettel tudunk dolgozni.

  Rólunk

  A Pegazus nem csak egy esküvői helyszín. Az elmúlt hét évben számtalan változatos programot hoztunk Szentbékkállára, a komolyzenei koncertektől a dzsezzen át az elektronikus zenéig. Lebonyolítottunk több száz fős, magyar élvonalbeli koncerteket, bor és étel kóstolókat, workshoppokat tartottunk és állandó kertmozit csinálunk. Fontosnak tartjuk az állandó, akár évente többször megújuló kiállításunkat, ami gyakran legyőz földrajzi távolságokat és a magyar művészeti életben is jegyzett esemény. 

  Ez a komplexitás adja közel tíz éve a hely izgalmát, és az ebből szerzett tudásunk is hozzájárult ahhoz, hogy több mint ötven Káli-medencei esküvőt bonyolítottunk sikerrel!

  Ajánlatkérés

   Kérünk, az űrlap segítségével jelezd foglalási szándékodat!